Monday, June 05, 2006

ENG:The fascination of the sunrise versus the greatness of the sunset---------RO:Fascinatia Rasaritului versus Grandoarea Apusului


ENG : Evening colors at the end of a day filled whith joy. It's freedom's horizon.
RO : Fapt de seara in Muntii Fagarasi. Noiembrie 2010
ENG :The fascination of the highest summit from Romania… Atdawn,after a “white” night, at – 15degrees Celsius, we’re now enjoying a beautiful day of January2006 !
RO : Fascainatia celui mai inalt varf din Romania...La rasarit, dupa o noapte alba,la - 15 grade Celsius,ne bucuram de o frumoasa zi de ianuarie,2006!
ENG : Waiting for the sunrise… whith all our clothes on! January 9’th, 2006,Vistea Mare Peak
RO : Asteptand rasaritul...cu toate hainele pe noi! 9 Ianuarie 2006,varful Vistea Mare


ENG :The end of day at the Danube’s shedding into the Razim Lagoon. GuraPortitei,July of 2005
RO : Sfarsit de zi la varsarea Dunarii in Laguna Razim-Sinoe. Gura Portitei, Iulie 2005

5 Comments:

Anonymous Papuashu said...

RO: Hai ca daca am vazut ca nimeni nu s-a "hazardat" ;)) sa faca vreun comentariu, am sa iti comentez eu in front. Fotografiile in care zapada parca ia foc suunt daca nu unele poate chiar cele mai reusite. Din pct de vedere compozitional f bine compuse. Fratilor nu mai pierdeti timpul pe pagina lui Edy si mergeti si vedeti macar odata in viatza ce vedeti in fotografiile lui. Niste lucruri firesti redate intr-un mod artistic excelent. Numai bine!

5:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Nu! Dunarea nu se varsa-n mare la Gura Portitei! Poti vedea asta intr-un manual de Geografie pentru scoala elementara!

8:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

mi-au placut pozele,mai vb.
elena

8:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

10:14 PM  
Blogger bella said...

felicitari,in primul rand pentru blog, in al doilea rand pentru minunatele postari, iar in al treilea rand pentru poze

2:11 AM  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home